Date
Breast Cancer Ribbon

Archive for 09/07/01 - 09/08/01

mama_Aqish Giveaway My Cute Litlle Prince n Princess

posted by:
ummie_mirahaziq

Nie stickey mood
nk tau entry lain yg srcoll down jer
contest lagi..last-last minute nie..mana tau ader rezeki kali nie..so nie contest di anjurkan oleh mama_aqish nk tau lebih lanjut leh klik link tu atau gambar side banner tu..Contest Start dari 1hb July 2009 sehingga 31hb July 2009
so di persembahkan my cute little prince


Nama My Prince - Muhammad Aqil Haziq b. Mohamad Faizal
DOB: 08 11 2008
Umur: 8 Bulan

tp kena jawab soalan ni soalan nyer...
1. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??

Sebab Muhamad Aqil Haziq yang dilahirkan seberat 4.0 kg,adalah seorang anak yang periang,manja alhamdulilah mudah di jaga sewaktu ummie pantang dahulu, yang cukup manja dengan kakaknya.
2. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqih? (soalan ini direka bagi menguji peserta sejauh mana dia tau pasal blog mama_aqish ni)

Blog mama_aqish adalah salah satu blog kegemaran ummie mirahaziq, banyak maklumat yg boleh diperolehi terutama untuk N3 sale atau warehouse..kalu nk tau information tentang warehouse atau sale memang mudah diperolehi dr blog mama aqish dan kesemuanye yang terkini.

hr

MamaPayish Giveaway Contest

posted by:
ummie_mirahaziq

utk kali ke 3..contest lagi...sajer menghabiskan masa2 yg ada...so hadiah kali nie pun CD gak..erm..suker2...so kalu yg nk tau cammaner nk join korang leh klik link nie mamapayish atau gambar kat side bar tu..mamapayish buat contest sempena birthday mamapayish pada 29 Julai 2009 nie..so pada yg berminat nak join leh klik link di atas tu..atau kat side bar gambar tu.

Nama : Nur Amirah Husna bt. Mohamad Faizal, umur 2 tahun
dialaog nyer " alamak!! ummie kakak luperla nak tanggalkan puting nie..dah tak cute..he..he.."

jawapan utk soalan yg diberi
2 soalan wajib:
i) kenapa anda harus mendapat mamapayish giveaway ni??
jawapannya: kerana hadiahnya memang berguna untuk si manja saya dan dapat menambah koleksi CD di rumah dan kakak n adik dapat menggunakan CD bersama-sama, dan ummie teruja tengok cartoon bag tu...cantik sangat kalu dapat..

ii) apa yang anda tahu pasal blog online mamapayish?
jawapannya : blognya baru di rasmi bulan julai, banyak ilmu mengenai Cloth Diapers..




hr

OSB GIVE-AWAY CONTEST!

posted by:
ummie_mirahaziq

He..he..contest lagi..erm..tapi yg nie ummie suker hadiahnyer dapat Cloth Diapers..kalu menang leh bagi kakak pakai...so aper lagi moh ler join kgkwn..senang jer cara nyer nak tau cammaner korang just klik kat link Online Shopping Blogs nie atau kat side bar gambar tu..
so saya dah buat slogannyer kat bawah nie..

"Saya memilih lampin kain moden kerana barangannya yang berkuailiti, menjamin keselesaan si manja,kos perbelanjaan dapat dijimatkan."

erm...maner tau berkat join byk2 contest nie ader 1 yg terselitkan...amin..

hr

Romantic & Loving Couple Contest

posted by:
ummie_mirahaziq

Erm..contest lagi nie...erm..asyik join jer..buat maser nie satu pun tak kena..tapi tak kisah janji hantar penyertaan kan..so pada kawan yg nk join contest nie korang leh join contest nie..erm..sempena 3rd anniversary mama tisya n hubby...so korang leh join contest nie..nak tau lebih lanjut leh ker link nie http://mamatisya.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html


  • Nama anda & pasangan : Nur Azreen bt. Hamdan n my lovely husband Mohamad Faizal B. Kasim
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni : 20 Disember 2006 & 3RD anniversary (sameler kiter celebrate anniversary)
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu :
Gambar nie di ambil awal tahun dulu tak ingat tarikhnye..lokasi..he..he.. kat umah. Gambar nie dipilih sebab nak tangkap kat lokasi yg cantik2 belum berpeluang lagi,so tangkap kat rumah ler ..n gambar nie di ambil pagi sebelum aku n my hubby g kejer..so sweet tau..

hr

ade giveaway lagi...

posted by:
ummie_mirahaziq

herm disebabkan aku nie rajin sgt join giveaway ler..contest ler..nie pada kgkwan semua leh join contest nie..mudah n senang..caranyer korang leh klik kat gambar kamera kat side sebelah tu.. erm..ttg sroty g Padang -Bukit Tinggi,Indonesia tu..akn ku sambung..byk lagi gambar2 yg menarik...ni aku selit sikit kat N3 nie..
suker tul tgk gambar nie..dr kapal terobang..


antara sebahagian ahli rombongan yg terlibat

hr

award dr irakecik

posted by:
ummie_mirahaziq

Wah cam tak percaya dapat award nie...macam dapat oscar lak..he..he..so nie firstime nie ummie_mirahaziq dpt award nie..so dgn bangganyer...saya nk persembahkan award nie..he..he..

syarat2 utk terima award ini:

1) Sila copy paste award ini di blog anda

  • dah

2) Sila copy paste award ini di side bar blog anda

  • dah buat dah

3) Passkan award ini kepada 5 rakan anda

naurah makwa

che da

k.sari corner

cek la la

little miss chubby



hr

Honeymoon di Padang-Bukit Tinggi edisi 1

posted by:
ummie_mirahaziq

Wah kalu dgr tajuk cam org baru kawin lak yerk..he..he..sedangkan tahun nie dh masuk 3 tahun usia perkahwinan ktorg..tapi nie mcm second honeymoon la..kalu dulu honeymoon kat cameron jer..herm..kali nie ummie n ayah g berdua jer..kakak n adik tinggal..bukan tak mo bawa ..ummie kesian kan korang dah ler skrg nie virus H1N1..tu yg takut tu.alhamdulilah ummie n rombongan opis JPBD Perak selamat tiba di Lapangan terbang Padang kul 8.00 pg waktu Indonesia..ktorg g naik AIR ASIA AK470


Nie di balai belepas kat LCC Terminal..peace....siap pakai topeng keselamatan tu..

erm..ni tiketnyer..wah tak sabo nk naik kapal terobang nie..adakah ini kapal terobangnyer...

Nie pemandangan padang dr atas..cantiknyer...
dah sampai dah...nie atas PARIWISATA( bas pelancong)nie lak kat air terjun..cantik tu..

Erm nantikan ceritanyer lagi..nie tak sempat nk upload bebanyak..busy sikit...k selamat menonton

hr

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers