Date
Breast Cancer Ribbon

Archive for 10/01/01 - 10/02/01

Saat Manis Si Manja

posted by:
ummie_mirahaziq


nei lak contest anjuran
nk tau lebih lanjut bolehla ke blognyer..

so gambar yg di pertaruhkan
Nama my Hero : Muhammad Aqil Haziq bin Mohamad Faizal
Umur : 1 tahun 2 Bulan
Tempat : Ladang Inforternak, Sg Siput

" Saya dah mula nak melangkah ke alam baru.Ummie, adik dh pandai jalan "




hr

-Bonus entry- stickey mood until 31.01.10

posted by:
ummie_mirahaziq

erm..naper tajuknyer begitu..coz...saya cume nk masuk bonus entry jer...dr blog better you better world..coz nk join contestnyer tak cukup syarat..tapi yg bagus nyer..jika kiter der blog kiter berpeluang join gak..melalui bonus entry nie..tapi kalu kawan2 nk tau lebih lanjut leh ke blog ibu addinasa

Share Your Story with Shaklee Ostematrix
31 Dec 2009 – 31 January 2010


Ceritakan testimoni anda bersama Ostematrix tidak lebih 150 patah perkataan.

Hantarkan bersama:

Nama:
Alamat :
No K/P :
No tel :
Order No:( terdapat pada resit belian bagi full package):
Atau No. ruj Poslaju (bagi trial pack B with Ostematrix):
sebagai bukti pembelian

email kan kepada: addinnasa@gmail.com

Syarat2 penyertaan ialah:

1. Setiap pembelian trial pack set B bersama Ostematrix yang berharga RM140. (pembelian bermula pada 31 Dec 2009 layak menyertai). Sila sertakan no rujukan poslaju sebagai bukti pembelian.

2. Setiap pembelian melalui ID 395863 bagi mana-mana full package vitamin Shaklee disertai dengan pembelian sebotol Ostematrix melebihi RM150 layak menyertai.(contohnya:pembelian Alfalfa s + Vitamin C + Ostematrix= RM166 layak menyertai). Sila sertakan order no yang terdapat pada invios belian sebagai bukti pembelian.


3. Setiap pembelian melalui ID 395863 bagi full package Set B beserta Ostematrix dengan harga RM394 (ini untuk 4 months consume akan mendapat 1 set freegift). Sila sertakan order no yang terdapat pada invios belian sebagai bukti pembelian.

4. Sila simpan invois belian atau rujukan kertas poslaju bagi urusan menuntut hadiah kelak.

5. Tarikh tutup penyertaan ialah jam 6.00pm pada 31 Januari 2010.

Ibu menyediakan 20 set gift bagi 20 testimoni terbaik Ostematrix yang terbaik. Akan ibu uploadkan gambar apabila hadiah telah siap nanti, insyaAllah. Ianya akan berlangsung selama sebulan iaitu bermula pada 31 Dec 2009 sehingga jam 6pm pada 31 Januari 2010. Jika sambutan yang sangat menggalakkan ibu akan menambah bilangan penerima set hadiah ini.


Last but not least:

***Here's a BONUS ENTRY !!!***

If you have a BLOG, blog about this contest and send us your blog link and your name.
The CHOSEN BLOGGER will receive a mystery GIFT !!!
(Ini terbuka kepada semua blogger!)

hr

KhairunCraff Giveaway - Stickey Mood

posted by:
ummie_mirahaziq



Hadiahnya ialah car sign..
stickey mood until 31.01.10

Contoh car signage, eperti di atas...cantik kan..
Hadiah untuk dua orang je..Sape la yang bertuah tu kan..Adakah diriku ini kah...
Tamat giveaway ni 31 January 2010..


Step yang perlu :
1) Jadi follower KhairunCraff

2) Link kan blog KhairunCraff dalam blog list korang..

3) Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni..jangan lupa letak pic giveaway atas tu sekali..pic yg car sidn tu tak yah ler..tu aku yg letak..nk tunjuk cth then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html
kat post tu ye..

4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..pastu link image tu dengan link ni http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html

5) Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni..

-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)
-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)
EG:
SUKEMAKAN nak join giveaway!
Word : Baby on Board
Warna : Pink

6) Penganjur akan update dari masa ke masa orait!..


Pemenang dipilih secara undian.

hr

Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

posted by:
ummie_mirahaziq

Ummie_mira haziq dapat tahu contest nie dari http://taufidris.blogspot.com/


nanti kalu korang nk join contest nie mula2 sekali korang tulis ler..korang dpt tahu contest nie dr blog http://anakku-een.blogspot.com/


Contest ini berjaya dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

1. Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" pada ranking 1 - 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 - 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.

2. Kepada yang rajin mempromosi contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.

3. Hadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.

Syarat-syarat contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL"

1. Terbuka kepada Satu Dunia Melayu yang mempunyai weblog samada berbahasa Melayu atau English.

2. Buat satu entri bebas di weblog ANDA dan wajib ada perkataan "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dan saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog : contoh saya tahu contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" dari blog Hidup Biar Sedap.
3. Dalam entri Anda wajib ada nama-nama sponsor dan tolong update bila ada sponsor baru.
4. Dalam entri jangan lupa backlink kepada Denaihati.
5. Tinggalkan komen dan link entri anda di posting contest "HIDUP BERANI UNTUK GAGAL" di weblog Yang Terbuku Di Hati.
6. Jangan lupa subscribe blog ini melalui email dan aktifkan.
7. Follow Twitter @Denaihati dan klik button retweet di entri ini.
8. Follow Facebook @Denaihati dan kongsikan link contest ini dengan teman-teman Facebook ANDA.
9. Tambahkan link blog Denaihati ke dalam bloglist ANDA untuk terus monitor contest ini.

10. Hadiah hanya untuk weblog sahaja, website forum dan website umum tidak dikira, seandainya bukan weblog maka peserta seterusnya akan dikira sebagai pemenang. Hanya 10 weblog teratas dikira sebagai pemenang.
11. Penganjur berhak mengubah atau update syarat-syarat mengikut kesesuaian pada bila-bila masa.

Keputusan

Pemenang akan diumumkan 2 minggu selepas tarikh tamat contest (akan diumumkan kemudian).

hr

Chomel

posted by:
ummie_mirahaziq

em.ni lak contest dr kedai chomel

hadiah yg daku berkenan...nie

Chomel Paci Clipsebab nyer leh bagi adik haziq menggunakannyer..so cute bile dpt taruk puting adik..n klip kat bajunyer..

sekurangnyer puting dia tak lah jatuh....kalu tak jd cm gambar nie..tergantung jer...kang kalu jatuh puting tu..jenuh..nk cari air basuh lak

sebelum ader clip

selepas ader cliptengok cantik tak kalu clip tu dh taruk kat puting adik..cantiknyer...
tapi kalu adik tak nak pakai takper ader sorang lagi nk pakai...saper dia..nie tgk gambar bawah tu..." kalu adik tak mau pakai clip tu..kakak ader...leh taruk puting gak..he..he.."


hr

Cabutan Bertuah di yanmieonline.com

posted by:
ummie_mirahaziq

Yanmieonline.com adalah sebuah laman blog peribadi Yanmie dan Keluarga. Tiada sebarang kaitan dengan yang hidup mahupun yang sudah tiada. Sekiranya ada, kemungkinan ianya hanyalah kebetulah sahaja. Yanmieonline.com dengan ini ingin mengadakan cabutan bertuah sempena Tahun baru 2010.

Pemenang untuk pertandingan ini akan menerima 1 set Minyak Wangi Pure dan Barangan Mutiara Asli dari Sabah. Opss!! lagi ada hadiah khas untuk referrer tertinggi akan menerima hadiah yang sama seperti pemenang utama

untuk keterangan lanjut tentang Pertandingan ini, baca di http://yanmieonline.com/2010/01/cabutan-bertuah-di-yanmieonline-com/

Saya tahu pertandingan ini dari blog http://segalanyerkuterima.blogspot.com/

hr

"Your Best Vacation Moment Contest"

posted by:
ummie_mirahaziq

erm contest anjuran

SYARAT2NYER LEH TGK DI BLOG MAMA_ZARA


Jadi best momentnyer..
tempat : Bukit Tinggi - Indonesia
tarikh : 9- 12 julai 2009

anjuran my office
pergi bersama my lovely husband..
jom layanz dulu gambar dibawah

best tau kiteorg naik kudajalan2 pusing sekitar bandar padang

nie lak kat bukit tinggi..sedap dpt minum tea dia..

erm wajah2 kegembiraan rakan2 opis ku bila sampai ke bumi indon..


erm storynyer lak...

sememangnyer tak merancang nak g oversea nie..he..he..kawan2 opis ada mengajak aku g, tapi aku cam malas jer memikirkan ttg anak2 ku yg dua org tu..takkan nk bawa diaorang sbb skrg ni time H1N1..takut lak budak2kan...antibodi kurang..so aku tak berminat lah..tup2 nk jd cita..sebulan sebelum g ader org tak jd g...member aku offer lg g saner..ader 2 kosong..erm, pikir2 punyer pikir teringat lak bulan 7 nie merupakan anniversary perkenalan aku ngan husbandku yg ke 4 thn....so perkata kalu jdkan ia sebagai second honeymoon ktorg..anak2 tinggai di kampung..sedey gak tak dpt bawa diaorang..tapi keadaan tak mengizinkan. N akhirnyer aku ngan husband mengambil keputusan utk ke Padang - Bukit Tinggi Indonesia..Erm..bahagia rasanya kerna dpt honeymoon lagi tuk kali ke2. So romantik..walaupun p ngan rombong opis..n yg best gak..kenangan bersama2 rakan opis ku..semuanyer sporting n enjoy.n satu lagi bila g saner semuanyer jd org kayer..bawa berjuta2 rupiah..ha..ha..termsk ler aku..tu lah kenangan yg tak dpt dilupakan...

hr

Almari Adel - New Year Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq

herm kali nie giveaway dr mummy adel

caranyer mudah dan senang jer..

1. Jadi fOllOwer AlmariAdel + add AlmariAdel kat blOglist u'ols
2. Tempek la banner giveaway nie kat sidebar
3. Buat satu entry mengenai giveaway ni yang bertitle, AlmariAdel - New Year Giveaway. Jangan lupa letak pic kat atas tuh, OK~!!
4. Tinggalkan link entry u'ols pada bahagian cOmment entry http://almari-adel.blogspot.com/
5. Closing date : 20.1.2010

Hadiah MISTERI menanti anda!!! Pemenang akan dipilih melalui cabutan yang akan dilakukan oleh DaddyAdel & nama² pemenang akan diumumkan selewat²nya pada 24.1.2010...

hr

Catlina Cat Calender Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


Erm nie giveaway yg mudah n simple dr pn.catlina
Syarat2 dia mudah je...

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan).
2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga).
3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:)
4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye).
5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org.

Tarikh tutup : 18 Januari 2009

hadianyer...sebuah kelender kucint..wah comeynyer...

hr

Alhamdulilah..rezeki lagi...

posted by:
ummie_mirahaziq

erm..rezeki di pagi selasa lak..nie alhamdulilah..menang lg giveaway anjuran mummy_ayu lak..semalam mama_ayu...

Hadiahnyer adalah...
Thanks Mummy_ayu

hr

Rezeki di pagi Isnin

posted by:
ummie_mirahaziq

Alhamdulilah...rezeki di pagi isnin..td bukak blog..tgk2 der comment from mama_ayu.. jom layan
alhamdulilah menang voucher dr England Optical dr mama_ayu 1st giveaway...

hr

Hello Kitty Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq

Powered by BannerFans.com

nie der giveaway dari BLOG ULAT'S WONDERLAND
syarat2nyer mudah jer

  • Buat satu entry di blog anda bertajuk "Hello Kitty Giveaway".
  • Copy banner "Hello Kitty Giveaway" di atas dan letakkan di dalam entry anda dan juga di sidebar blog anda. Jangan lupa link kan gambar banner tersebut ke entri ini.
  • Jadilah Follower blog ULAT'S WONDERLAND ini dengan seikhlas hati. hehe. penting niy supaya senang nak update ape2 nanti.
  • Apabila selesai semua task, sila tinggalkan komen beserta link entry anda itu di ruang komen di bawah.
  • Tarikh tutup : 10 Januari 2010.
  • Pemenang akan di pilih berdasarkan randomly pick @ lucky draw yang akan diumumkan pada 11 Januari 2010.

hr

Mama_Ayu 1st Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


erm..nie giveaway sempena tahun baru from blog mama_ayu

aper lg jom join

Simple je syaratnye:
1. Jadi follower blog Ayu ni.
2. Buat n3 ttg giveaway ni bserta banner d atas ber'sticky mode hg 10 Jan, & link back .
3. Tinggalkan link anda d ruangan komen dibwh spy senang d jejaki.
4. Hanya seorang shj pemenang btuah...akan d pilih secara random.
5. Giveaway berlangsung hingga 10 Januari 2010 tepat jam 12.00tghr.

hadiahnya kalu ummie_mirahaziq dapat nk kasi kat husband sebab hadiahnyer adalah

hr

My Birthday Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq

Update contest lagi nie..anjuran Pn Lydia

nk tau syarat2 nyer..mudah jer

1. Jadi follower DELIAGARDEN
2. Link kan blog ini di blog list anda
3. buat entry tentang giveaway ini
4. tinggalkan comment di blog pn lydia beserta link anda

hadiahnyer
sebuah POUCH SLING exclusive made by DELIAGARDEN!!

hadiah kedua
Cutie Green Totebag/nursing bag

hr

GIVE AWAY WEEK 3

posted by:
ummie_mirahaziq


ANJURAN:-

SYARAT UNTUK MENYERTAI GIVEAWAY INI:
1) Postkan tentang giveaway ini di blog/facebook/web anda. Jangan lupa linkkan semula ke blog ini supaya lebih ramai berpeluang menyertai giveaway ini.
2) Jadi Follower blog ini dan juga Fan di Facebook.
3) Tinggalkan comment berkaitan dengan tema give-away samada di Blog ini atau di Facebook. Guideline untuk comments dinyatakan di bawah. Sertakan sekali email atau sebarang contact info anda supaya kami tahu bagaimana nak menghubungi anda nanti. Mudah je kan :)


TEMPOH PENYERTAAN MINGGU 3
28 Disember 2009 - 3 Januari 2010

TOPIK MINGGU 3
PERFUMES

COMMENT GUIDELINES - MINGGU 3
Pilih satu produk PERFUMES yang pernah anda cuba dan berikan pendapat anda tentang produk tersebut (tidak semestinya apa yang dijual di sini) di bahagian 'Comment'. Anda boleh submit pendapat anda samada di blog ini atau di Facebook Fanpage kami. Jangan lupa sertakan email atau sebarang info yang boleh kami gunakan untuk menghubungi anda sekiranya anda terpilih sebagai pemenang :)



hr

Happy New Year Giveaway @ mummy_ayu.blogspot

posted by:
ummie_mirahaziq


herm..contest lagi..so sempena tahun baru nie contest nie anjuran mummy_ayu

nk tau syaratnyer..jom ke blog mummy_ayu

erm ikutkan giveaway nie mummy_ayu minta storykan ttg SWEET MEMORY 2009..

sememangnye 2009, meninggalkan byk kenangan pahit manis yg takkan dilupakan..terima kasih utk segalanyanya 2009..

first..erm..kenangan yang takkan dilupakan..n akan membuatkan aku lebih semangat nk kerja..
aku adalah salah seorang PENERIMA ANUGERAH PERKHIDMATAN CEMERLANG 2008 JPBD PERAK.Syukur alhamdulilah..
second..g second honeymoon with my lovely husband ke Padang - Bukit Tinggi Indonesia..bahgia rasanya..thanks sayang..korang layan ler sikit gambar kat bawah tu


peace...

third..syukur kerna kami telah memilik rumah sendiri..

di PANORAMA LAPANGAN PERDANA,IPOH last sekali..mempunyai keluarga yang sangat bahagia ..terima kasih Ya..Allah di atas pemberianMu ini..aku bersyukur sangat

AZAM 2010

1) Nak jd ISTERI yg solehah, n UMMIE yang penyayang
2) Renovate my Home
3) Jd pekerja yang lebih CEMERLANG
4) Mesti bawa Keta AUTO
5) Ajar kakak mira jgn hisap puting sebab umur dh 3 tahun

hr

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers