Date
Breast Cancer Ribbon

Archive for 10/02/01 - 10/03/01

De'Alya Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq

Giveaway anjuran De'Alya
siapa nak join giveaway ni...sila2 la yer...
tarikh tutup sebulan dari sekarang iaitu
28 Februari 2010 bersamaan hari Ahad
Syarat nyer cukup mudah..
leh klik ke blog de'alya

hr

Giveaway noir jewelry

posted by:
ummie_mirahaziq


Jom Join Giveaway noir jewelry
cara2 nak menjoin giveaway ni ialah

1)JADI FOLLOWER NOIR JEWELRY
2)BUAT ENTRY TENTANG GIVEAWAY NOIR JEWELRY DALAM BLOG ANDA -PROMOTE LA SIKIT HEHE
3)ADD NOIR JEWELRY DALAM BLOG LIST ANDA
4)TINGGALKAN KOMEN DAN LINK BLOG & EMAIL ANDA

JOM JOIN...BOLEHLA MELARAM DGN SET RANTAI BARU NANTI

TARIKH GIVEAWAY 26 JANUARI - 26 FEBRUARI 2010

hr

rezeki contest

posted by:
ummie_mirahaziq

erm..nie kebetulan tgk salah satu contest yg aku dh join..tup..tgk2..der gambar kakak mira dlm tu...cam tak caya lask.. jom layanz
alang2 nie nk update..aku nk uptade antara hadiah yg dh terima dari contest yang aku join..jom tgk..thanks pada pengajur semua...

hadiah yg pertama menang sbb jd penganjur yg ker 10,000 JUNDECO nyer blog..hadiah nyer..cantik sgt

cantik tak..thanks sharon

next hadiah dr mama_Ayu 1st giveaway
hadiahnyer brupa voucher RM 100 for england optical...erm..tu jer..ada 2 lagi giveaway yg hadiah nyer lum tiba..satu dr http://mummyayu.blogspot.com/ iaitu hadiahnyer...ikutkan note book
tapi mayb mummy ayu sibuk tu yg tak sempat nk pos..takper tunggu jer..

n second dr my brancelet contest..ikutkan hadiahnyer gelang cristal tu..cantik..tapi mayb pihak pengajur pun sibuk gak...k thanks yerk..chynta hatiku..ok

hr

Giveaway Sempoi Oya 2010

posted by:
ummie_mirahaziq

hai kawan nie2 lagi giveaway dr blog oya

senang jer nk join...korang leh ke blog oya

hadiahnyer menarik tau..byk lak tu...


5 alas peti sejuk3 biji tabung

and
selimut baby



hr

mietos lucky draw 2010

posted by:
ummie_mirahaziq


syarat-syarat nya....
#xkisah la sama ada hendak follow atau tidak blog ni, janji ada blog.... tapi dalam entry anda, sila nyatakan referrer anda....

#postkan banner atas ni pada entry & sidebar blog dan link kat blog aku!!!sila tinggal link entry kat bahagian comment....

#tarikh tutup pada 13 February 2010 (before chinese new year)

# 2 hadiah untuk cabutan bertuah & 1 hadiah untuk referrer terbanyak (ajak la member2 join skali) so, sila tulis souvenier dari negara mana yang dihendaki!!!pilih satu sahaja, antaranya....
@japan
@barbados
@korea
@egypt
@france
@USA
#######################################
OK zai tahu contest nie dari blog zaikulim
souvenier pilihan saya ialah dari @japan


SO KORANG YG NK JOIN NIE JIKA MENGETAHUI CONTEST NIE DR MY BLOG..PLZ INFORM YG KORANG TAU CONTEST NIE DR BLOG UMMIE_MIRAHAZIQ

hr

Cabutan Bertuah MDM 2010

posted by:
ummie_mirahaziq


erm..sementara mengisi masa yg ada nie..meh la kawan2 kiter pakat dok join cabutan bertuah anjuran pn asha


Syarat2nyer.. mudah jer

1) Terbuka kepada semua bloggers tak kira lelaki ke perempuan;

2) Buat 1 entry khas bertajuk Cabutan Bertuah MDM 2010;

3) Letakkan banner di atas di dalam entry dan di sidebar, link kan ke entry ini

4) Mestilah dan wajib jadi follower blog ini (sebab nak bagi hadiah untuk follower kan);

5) Tarikh tutup adalah 10 Februari 2010;

6) Letakkan Nama anda di sini (ruangan komen), dan bagi link direct ke entry yang telah anda buat......

7) 2 cabutan seterusnya akan dilakukan pada 21hb Januari 2010, jam 11.59 malam dan akan diumumkan pada 22hb Januari 2010. dan akan diposkan pada 23hb januari 2010.


8) 6 cabutan seterusnya akan dibuat sebelum 10 FEBRUARI 2010.


AND DER SATU LAGI NIE KAWAN

pada 16hb Januari 2010 jam 2 petang ada 2 cabutan akan dilakukan untuk hadiah VOUCHER PERCUMA BUKIT GAMBANG WATER PARK KUANTAN, PAHANG setiap seorang. nama akan diumumkan pada hari yang sama 16hb Januari 2010 jam 3 petang dan akan diposkan kepada 2 follower bertuah ini pada hari 17hb januari 2010...sekiranya pada 16hb januari 2010 tidak ada respon diberikan daripada yang bertuah, maka kepada penyertaan yang sebelum 16hb ini hendaklah meng EMEL kan kepada saya nombor telefon anda supaya mudah saya hubungi dan bertanya alamat, kerana saya ingin poskan dengan segera pada hari AHAD 17hb Januari 2010. emelkan ke azrisha03@yahoo.com





hr

ClothdNz Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


niel lak ader giveaway lagi meh kiter join kengkawan..dia nk promote blog nyer...

Sape2 yg ada blog boleh buat n3 promosi di blog dgn tajuk ClothdNz Giveaway. Copy gambar di atas dan link ke http://clothdnz.blogspot.com/.

Pastikan sticky hingga due giveaway ni 9 Februari 2010


Jom pakat join ;)

Hadiahnya akan ditentukan secara cabutan bertuah oleh puan punyer blogshop ni ;)

Baucer RM30, RM20 & RM10*

* bagi pembelian Batik Crepe Digital secara tunai sahaja
Baucer sah sehingga 9 Mac 2010


hr

Lin Handmade Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


erm..nie lagi giveaway..from LINHANDMADE
SO JOM JOIN...

contest nie tutup : 9 Februar1 2010

hr

pampers4free Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


Nie last minute punye giveaway...tertiba rasa cam nk join..syarat2 nyer leh korang tgk di blog wansteddy


Syarat Mudah:
1) Beritahu saiz pampers yang dikehendaki korang. Pilih samada saiz (M) atau (L) sahaja.
- aku pilih L

Pemenang dipilih melalui cabutan bertuah. Antara hadiah-hadiahnya ialah:
Hamper mini Pureen I:
1) Pampers size (M), Bedak, Losyen, Baby Oil dan Baby Bath jenama Pureen
2) Pampers size (L), Bedak, Losyen, Baby Oil dan Baby Bath jenama Pureen

Hamper mini Pureen II:
1) Bekas botol susu, Pampers size (M), Nappy rash cream dan Bedak jenama Pureen

Hadiah spesel:
1) CD Printed corak spongebob

Contest berakhir 5 Feb 2010

hr

Cabutan Bertuah

posted by:
ummie_mirahaziq


erm jom join cabuitan bertuah nie lak

Caranya mudah sahaja:
- Jadi followers
FREEBIES & CHEAPIES STORE.
- Masukkan link
FREEBIES & CHEAPIES STORE ke blog anda selama cabutan bertuah ini berlangsung.
- Tempohnya bermula dari 1 FEBRUARI 2010 hingga 14 FEBRUARI 2010.
- Tinggalkan url blog anda di SHOUT BOX.
- 3 pemenang bertuah akan diumumkan pada 20 FEBRUARI 2010 yang mana cabutan akan dilakukan oleh 3 ahli keluarga saya.


Sekian, terima kasih.

hr

Juaimurah Big January Giveaway!!!

posted by:
ummie_mirahaziq

Juaimurah Big January Giveaway!!!

erm kali ni der lagi giveaway dr blog juaimurah

So hadiah jika anda berjaya adalahbeautiful with lights and soothing music to keep the baby calm jenama Fisher Price
wah mmg dr dulu berkenan bendeer ni leh taruk kat bilik my princess...

kalu korang nak tau blog ni menjual barang terpakai dan barangan yg baru..harganyer begitu berpatutan..so tunggu per lagi meh la join giveaway nie

hr

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers