Date
Breast Cancer Ribbon

Archive for 10/03/01 - 10/04/01

Tecik Tenit Tomel My 1st Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


giveaway from blog qasehadam
nak tau cara leh klik banner di atas
tarikh tutup :31.03.2010

hr

Gali - gali Contest

posted by:
ummie_mirahaziq

erm..nie contest dr
nk tau caranyer klik nie

hadiahnyerberminat jom join..tarikh tutup 31.03.2010

hr

Jom tambah pendapatan

posted by:
ummie_mirahaziq

Jom jana pendapatan..selain kiter ader nufnang ler..twitter ler..nie pun salah satu kaedah nk tambah pendapatan...erm cammaner??korang leh klik kat link nie

http://www.baroqanetwork.com/?ref=reen

Caranyer senang sangat..korang klik jer link tu..pastu daftar sebagai ahli..korang cumer maintainkan beli produk only RM 16.00 jer..n yg bagus nyer produk2 dalam AL-BAROQA nie sesuai untuk kegunaan harian n seisi keluarga..korang leh tgk panduan di bawah nie

hr

Amb00yats' Give4way

posted by:
ummie_mirahaziq


wah jom join nie lak giveaway yg ckup sempoi
nk tau lebihd etail klik nie
bermula 25 Feb-31 Mac 2010

hr

My Blink Blink Brooch 1st Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


erm saya berikan namernyer Kristal Blue

My Blink Blink Brooch 1st Giveaway
BY
http://blinkbrooch.blogspot.com

nk tau lebih lanjut korang leh klik link di atas
tarikh tutup 31st March 2010


hr

Kakyong 's shoppe1st giveaway@cabutan bertuah

posted by:
ummie_mirahaziq

jom join kak yong nyer giveaway
nk tau di mana klik nie
tarikh tutup 28.03.2010

hr

hu..hu..terima hadiah

posted by:
ummie_mirahaziq

hu..hu..hadiah yg di tunggu baru tiba pg td...thanks bebanyak tuan penganjur iaitu kedai chomel
nak tau ttg contest nyer klik nie

hr

giveaway contest b'day blog cik fa

posted by:
ummie_mirahaziq


nie giveaway dr cik fa
tarikh tutup 26.03.2010
jom join..just klik banner di atas

hr

'Giveaway 1st Birthday 'CeRiTa HiDuPkU'.

posted by:
ummie_mirahaziq


giveaway dr suriyati
nk tau klik nie
tarikh tutup 19.03.2010

hr

Beautyliciousshop GIVEAWAY

posted by:
ummie_mirahaziq


Beautyliciousshop GIVEAWAY
BY
http://eir-yannie.blogspot

nak tau lebih lanjut korang leh klik link nie
Tarikh tutup 19 march 2010 pukul 11.59pm..

hr

Ibu Hadif Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


Giveaway yg cukup senang.
nk tau klik banner di atas
tarikh tutup: 25.03.2010

hr

Purple Light Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


nie giveaway yg cukup sempoi..jom join kawan..
nk tau kat ner..klik nie Purple Light
tarikh tutupnyer 15 Mac 2010

hr

1st Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq

ai nie giveaway dr May


Syarat2 1st Giveaway ini adalah :

  1. Jadi follower blog MAYLITTLEANGEL & MAY'S PRE-LOVED.
  2. Letakkan banner ini di sidebar blog anda beserta link.mayspreloved
  3. Tinggalkan komen pendek di post ini.
  4. Setiap peserta akan diberikan nombor & pemenang dipilih oleh Random.org.
  5. Giveaway ini akan bermula hari ini & berakhir pada 15 Mac 2010 (Isnin) jam 1.00 petang.
  6. Good luck! ;p

hr

SweetCraft 4U Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


Ni adalah 1st giveaway dr SweetCraft4U..Giveaway ini bersempena our first anniversary pd tahun ini..
cara nk join mudah jer
klik sini

hr

Tawaran hebat..cloth diapers RM 26 JER...

posted by:
ummie_mirahaziq

BUY 1 GET 1 GIFT (SEMUA CD TELAH SOLD)

Gift nyer...

Sebotol pati minyak wangi paradise..atau korang nak keychain from bandung INDONESIA...
n HARGA CLOTH DIAPER Diturunkan kepada ..............RM 26 JER...
wah tawaran hebat
harga for all cloth diaper pelbagai jenis only rm 27 jer...


sponge bob n blue monkey with 2 insert
only rm 27 - tinggal 2 jer...

coala baby aio
warne yg tinggal

red
orange
pink
green

coala baby pocket with 2 insert

warne yg ada

yellow
mint
n new coluratoll blue

coala baby velcro with 2 insert

warne yg tinggal

blue
green
atoll blue


cepat tawaran masih terbuka...BERMINAT PLS SMS ME..OR
YM
ME.. ayein_smiles02@yahoo.com


hr

renim giveaway -STICKEY MOOD-

posted by:
ummie_mirahaziq

Giveaway lagi..from renim
nk tau lebih lanjut klik renim giveaway nie
k semoga kawan2 juga berjaya
PASTU KORANG JGN LUPA TARUK Ummie Mirahaziq sbg Refferer korang yerk

Refferer aku adalah http://my-giveaway.blogspot.com/

hr

My-Alia.com March Giveaway!

posted by:
ummie_mirahaziq


erm nie contest baru lagi dr alia
nk tau cara2nyer sungguh senang korang klik nie

hr

baby with eyes glasses cutest contact

posted by:
ummie_mirahaziq

nie der contest from Mummy Maria
contest ni bermula dari

08 Febuari 2010 - 08 Mac 2010
syarat2nyer?
  1. dgn rela hati menjadi rakan follower kepada blog berikut MUMMY MARIA -done
  2. sila addkan banner contest kat ats tuh kat side bar blog anda n linkkan trus kpd contest nih
  3. sila linkkan MUMMY MARIA di blog anda -done
  4. sila wat special n3 psl contest nih dgn meng'upload'kan sekeping (1) gambar ur sweet lil baby - done
  5. umo ur lil baby mestilah dari 1 hari - 4 tahun - dh cukup pun
  6. sila nyatakan nama,umo,tarikh lahir bby dan juga email & nama mummynya.-done
  7. jgn luper, sila tinggalkan komen anda disini utk proses menjejak - done
DAN INI ADALAH HADIAH MENANTI PEMENANG
ONLY FOR ONE WINNER

n peserta yang dipertaruhkan adalah" hai..ada yang nk berkenalan ngan haziq ker?"
nama my hensom boy : Muhammad Aqil Haziq b. Mohamad Faizal
d.o.b : 08.11.08
umur adik: 1 tahun 3 bln
nama ummienyer : Nur Azreen bt Hamdan
email ummienyer: ummie.reen3@gmail.com


hr

Pink Muslimah Stote 1st Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


nie der lagi giveaway mudah dan senang
nk tau lebih lanjut klik
Giveaway bermula 1st of March '10 till 7th March '10 .

hr

erm...

posted by:
ummie_mirahaziq

erm..nie nk post lg nie hadiah yg br terima dr mummy ayu ats contest yg ku menang..t.q mummy ayuyang nie la mula2 aku ingat saper la hantaq kad gong xi fa cai nie...rupanyer


rupernyer dpt voucher nie..bestnyer..nie pun dpt setelah aku shopping online kat web nie http://www.littlecutiestore.com/

n last nie td baru dpt ...aku order dr http://khairuncraft.blogspot.com/

tgk per yg aku order...utk taruk kat bilik my princessnie nak taruk kat keta lak..huhu..bestnyer




hr

Blogger We Care Adik Ammar

posted by:
ummie_mirahaziq

Khas - Blogger We Care Adik Ammar




Ini adalah special n3 untuk Adik Ammar. Adik Ammar adalah pengidap sakit jantung (PDA) yang akan menjalani pembedahan pada 22/02/2010 nanti.


Beliau amat-amat memerlukan bantuan dari kita semua bagi mengumpulkan kos perubatan bernilai RM15000.


Semoga keprihatinan kita semua dapat memberi secebis harapan buat Adik Ammar untuk menikmati kehidupan yang lebih baik dan sihat satu hari nanti.
Pleasse hulurkan bantuan anda untuk beliau. Kisah lanjut mengenai Adik Ammar boleh dibaca di sini.


Bantuan paling mudah untuk semua lakukan boleh lihat di sini.


Sumbangan juga boleh dimasukkan terus ke akaun ibu Ammar di Akaun Maybank sebagaimana di bawah:


Azmaniza Mohamad Kamal - 514093114912 (Maybank)

hr

NORASAKRI SHOPPE Giveaway -stickey mood

posted by:
ummie_mirahaziq



SYARAT PENYERTAAN
TERBUKA KEPADA SEMUA BLOGGER & NON BLOGGER...TAK PERLU BELI CD DULU..SAPE2 PUN LEH JOIN..


BAGI YANG ADA BLOG

- Letakkan banner NORASAKRI SHOPPE GIVEAWAY beserta linknya pada sidebar blog anda
- Jadi FOLLOWER blog ini..NORASAKRI SHOPPE
- Letakkan link NORASAKRI SHOPPE di blog list anda
- Copy & pastekan link banner NORASAKRI SHOPPE pada sidebar blog anda.Buat entri tentang GIVEAWAY ini dengan tajuk NORASAKRI SHOPPE GIVEAWAY & jangan lupa letak banner GIVEAWAY tu yer.
- Bila dah siap, tinggalkan komen
& EMAIL anda di SHOUTBOX entri ini.

hr

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers