Date
Breast Cancer Ribbon

lama tak berblog di sini

posted by:
ummie_mirahaziq

Sudah lama tak berblog kat sini kan...hu..hu..sekarang dah der blog baru...nk taw blog per..meh sini...

http://doraummie.blogspot.com/

jom ler lawat blog tu....

hr

MIRZA SHOPPE - AKUBILERRAJIN GIVEAWAY

posted by:
ummie_mirahaziq


jom join
MIRZA SHOPPE - AKUBILERRAJIN GIVEAWAY

by

http://akubilerrajin.blogspot.com/


but kena jawab slogan nie

" Mama Mirza ni adalah seorang isteri yg penyabar, seorang ibu kepada tiga orang putera, seorang pekerja gomen yang berwibawa"

tarikh tutup : 31.08.2010

hr

Copy & Paste Raya

posted by:
ummie_mirahaziq

Senang cite copy paste jer ayat kat bwh ni..tu jer..
Memory: 1GB

Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger

Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kalau nak memang kamera digital plak, copy paste ni



Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

Tarikh tutup 25/08/2010..jom cepat2..

hr

Ayu Little Cottage Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


Ayu Little Cottage Giveaway
from blog
http://ayulittlecottage.blogspot.com/

G.A nie diadakan sempena anniversary ayu ngan husbennyer yg ke 15
Happy anniversary..semoga berkekalan hingga akhir hayat...

nk tau contestnyer leh klik sini
tarikh tutup 20 Ogos 2010

hr

Anna's Birthday Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


(http://annazanariah.blogspot.com)
Tarikh tutup 10 August 2010 sebelum pukul 10.30 malam.

tag kepada :

asha

hr

AnisSweet Chocs&Cakes 1st GiveAway.

posted by:
ummie_mirahaziq


ANIS SWEET CHOCZ & CAKES 1ST GIVEAWAY
BY
Anis nie jual mcm2 kek..comey tul kek2 nyer...cam sedap jer..jom le join giveaway nie..kalu menang kowang tau kowang bakal dpt per Hadiah berupa hamper Hari Raya yang terdiri dari Chocolate and Hari Raya Cookies produk AnisSweet Chocs&Cakes

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 8.8.2010

hr

GIVEAWAY 1 TAHUN ANNIVESARY

posted by:
ummie_mirahaziq


korang nk tak hadiah di bwah nie..jom join giveaway yg mudah sgt nie...

leh klik disini
tarik tutup : 1.08.2010

hr

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers