Date
Breast Cancer Ribbon

Archive for 2010

MIRZA SHOPPE - AKUBILERRAJIN GIVEAWAY

posted by:
ummie_mirahaziq


jom join
MIRZA SHOPPE - AKUBILERRAJIN GIVEAWAY

by

http://akubilerrajin.blogspot.com/


but kena jawab slogan nie

" Mama Mirza ni adalah seorang isteri yg penyabar, seorang ibu kepada tiga orang putera, seorang pekerja gomen yang berwibawa"

tarikh tutup : 31.08.2010

hr

Copy & Paste Raya

posted by:
ummie_mirahaziq

Senang cite copy paste jer ayat kat bwh ni..tu jer..
Memory: 1GB

Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger

Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kalau nak memang kamera digital plak, copy paste ni



Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..

Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh usha www.gambarhehe.com

Tarikh tutup 25/08/2010..jom cepat2..

hr

Ayu Little Cottage Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


Ayu Little Cottage Giveaway
from blog
http://ayulittlecottage.blogspot.com/

G.A nie diadakan sempena anniversary ayu ngan husbennyer yg ke 15
Happy anniversary..semoga berkekalan hingga akhir hayat...

nk tau contestnyer leh klik sini
tarikh tutup 20 Ogos 2010

hr

Anna's Birthday Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


(http://annazanariah.blogspot.com)
Tarikh tutup 10 August 2010 sebelum pukul 10.30 malam.

tag kepada :

asha

hr

AnisSweet Chocs&Cakes 1st GiveAway.

posted by:
ummie_mirahaziq


ANIS SWEET CHOCZ & CAKES 1ST GIVEAWAY
BY
Anis nie jual mcm2 kek..comey tul kek2 nyer...cam sedap jer..jom le join giveaway nie..kalu menang kowang tau kowang bakal dpt per Hadiah berupa hamper Hari Raya yang terdiri dari Chocolate and Hari Raya Cookies produk AnisSweet Chocs&Cakes

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 8.8.2010

hr

GIVEAWAY 1 TAHUN ANNIVESARY

posted by:
ummie_mirahaziq


korang nk tak hadiah di bwah nie..jom join giveaway yg mudah sgt nie...

leh klik disini
tarik tutup : 1.08.2010

hr

JOM JOIN GIVE AWAY RUSIA & MESIR

posted by:
ummie_mirahaziq


Jom join give away rusia & mesir
by
http://kamiterritory.blogspot.com/

nk tau leh klik link di atas
tarikh tutup : 31 Julai 2010

hr

EJAMARIA 1st GIVE AWAY

posted by:
ummie_mirahaziq


EJAMARIA 1ST GIVEAWAY
BY
http://ejamaria.blogspot.com

hadiah pemenang bertuah ejaMaria GiveAway akan di beri utk 5 pemenang
yang best nye... untuk pemenang... Maria bagi pilihan nak buat keychain @ bangle...
dan nama yang hendak dituliskan...


nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 31.7.2010

hr

CHANTEQ SHOPP GIVEAWAY

posted by:
ummie_mirahaziq


CHANTEQ SHOPP GIVEAWAY
BY

nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 1.8.2010

hr

Charlotte First Give aways!

posted by:
ummie_mirahaziq


Charlotte First Give aways!
by
http://www.charlottev.com/

tarikh tutup : 20 Julai 2010
nk join leh klik banner di atas

hr

Lucky draw by Rina

posted by:
ummie_mirahaziq

rinastories



rinawardrobe



by
http://rinawardrobe.blogspot.com

nak tau lebih lanjut leh klik link di atas
taraikh tutup : 15 Julai 2010


hr

Baby & Me Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq

Baby & Me



nie dr blog nia
tarikh tutup 14 julai 2010
jom join..hadiah best dr IKEA n cara nk join pun senang

hr

NisaChoc Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq



JOM LA SEMUA JOIN...
Gift:
Love Box - Praline Chocolate with filling ( 8 cavities)


nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 08 Julai 2010

hr

bARdbOO GIVEAWAY.

posted by:
ummie_mirahaziq


bARdbOO GIVEAWAY.
by
http://bard87.blogspot.com/

saya tahu GA ni dari blog http://ejanblog.blogspot.com/

tarikh tutup: 1 Julai 2010 - 31 Disember 2010

so kawan2 meh join..pastikan kowang letak nama Ummiehaziq sebagai Refferal kowang yerk

hr

ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!

posted by:
ummie_mirahaziq

ADELIADAMIA SHOPPE GIVEAWAY~SAYANG ANAKKU!!
BY
http://wenn-elma.blogspot.com/

Ibu AdeliaDamia ingin menganjurkan Giveaway pertama AdeliaDamia Shoppe..
JOM LA SEMUA JOIN...


nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 01 Julai 2010
Nama Ummie: Nur Azreen bt Hamdan
nama my puteri : Nur Amirah Husna ( 2 thn 8 bln)
nama my putera : Muhammad Aqil Haziq ( 1 thn 7 bln)

hr

GIVE AWAY "CAYANG IBU"

posted by:
ummie_mirahaziq

GIVE AWAY "CAYANG IBU"
by
http://emacupcakes.blogspot.com/

nk tau leh join kat sini
t.tutup: 30 Jun 2010so gambar nie di ambil secara spontan jer. tapi sweet sgt gambar nie. nampak nature jer..dlm kereta OTW g kenduri member..
haziq mmg rapat ngan ummie...

so kena tag pada 5 orang:-
1) mummy ayu
2) k.sari
3)yantzyeem
4) ibu damia
5) my alia

hr

AFIF HAKIM 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY

posted by:
ummie_mirahaziq


AFIF HAKIM 1ST BIRTHDAY GIVEAWAY
BY
Jom ler join sempena birthday AFIF HAKIM nie..Happy birthday to Afif.
nak join, bleh klik SINI
tarikh tutup 30.6.2010

hr

Painting Da' Rainbow Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


giveaway dr blog nini
so 10 hadiah misteri menanti anda...
meh join
tarikh tutup: 30 jun 2010

hr

farish 1st giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


erm kini mood dtg balik...bar nk join lg giveaway..bukan per sebelum2 nie busy sikit..bila busy mula ler maleh nk join give away..so nie giveaway dr blog http://afishamaya.blogspot.com/
senang jer kalu nk join..kowang leh g kat blognyer..
hadiah yg korang bakal dpthu..hu..leh melancong ke melaka
tarikh tutup : 26 Jun 2010


hr

hadiah dh sampai

posted by:
ummie_mirahaziq

erm ingat tak aritu der satu GA nama ummie_mirahaziq..so adihanyer dh smpai jon layaz..nk tau citer nyer leh klik link nie

wah thanks pihak pengajur...

hr

Hadiah Ulangtahun Perkahwinan

posted by:
ummie_mirahaziq


selamat ulangtahun perkahwinan untuk mama aqif n husben..
semoga perkahwinan ini bahgia hingga akhir hayat...amin...

so jom layanz gambar ummie_mira haziq ngan ayah_mirahaziq

20 Disember 2006

Sah la menjadi isteri kepada en Mohamad Faizal b. kasim


23 Disember 2006

Impiana kami untuk disatukan akhinyer termakbul

25 Disember 2006
majlis di rumah en.suami..

My Love Story

7.07.2005 - Tarikh aku menerima lamaran en.Faizal untuk menjadi temannya.
erm perkenalan yang telah ditentukan oleh rakan2 sekampung tidak ku duga akan membawa ke jinjang perkahwinan.
15.07.2006 - Setapak melangkah untuk menuju ke gerbang perkahwinan..di mana tarikh tu aku ditunangkan dengan en.faizal...
kini aku semakin yakin untuk menjadi isteri kepada en.faizal.
alhamdulilah sepanjang tempoh pertunangan ini kami laluinyer dengan penuh kesabaran
20.12.2006 - Tanggal pukul 5.00 petang dengan dua kali lafaz aku sah menjadi isteri kepada en.faizal..YaAllah hanya padaMU aku mengucap syukur di atas segalanya..air mata menitis saat aku sah menjadi isteri.
23.12.2006 dan 25.12.2006 - berlangsungla majlis resepsi perkahwinan di rumah aku dan suamiku..
12.10.2007 - tarikh keramat kerana kami dikurniakan seorang puteri di beri nama Nur Amirah Husna bt Mohamad Faizal..itulah hadiah anniversary perkahwinan pertama kami yg cukup bermakna.
08.11.2008 - satu tarikh yg cukup bermakna dimana putera kami yang kedua Muhammad Aqil Haziq selamat dilahirkan ..hadiah yang bermakna untuk anniversary perkahwinan yang kedua..

Kini aku bahgia sangat di samping insan2 yang kusayang...semoga kasih sayang ini kekal hingga akhir hayat..amin...

Berkurun lama kurahsiakan
Cintaku padamu
Hanya kerna kau ratu laksana
Di singgahsana

Di tasik ini, di pohon cemara
Yang teguh meninggi
Bagai harapan ku kepadamu
Sekian lama

Usik mengusik, semakin lama menjadi rindu
Hati merindu, asyik merindu
Tersentuh rasa, tidak terduga timbullah sayang
Andai tak jumpa, menjadi dendam

Gelora cinta mengkhayal rasa dalam angan ku
Setiap waktu hanya namamu mekar di kalbu
Sayang menyayang ceria rasa
Antara kita tersimpul kasih

Lagu ini lah kenangan kami berdua..kerana dari kecil lagu aku menyimpan perasaan kepada en.faizal..dan tak kusangka akhirnya en.faizal menjadi suamiku...Siapa sangka jiran sebelah rumah yang selalu menjadi rakan sepermainan akhir menjadi suami dalam hidup ku.kini aku bahgia disisimu sayang..terima kasih di atas segala-galanya...


leh join contes nie di sini
tarikh tutup 19 jun 2010

hr

mamaeja & JJC 1st Giveaway : Cutest Baby With Hat Contest

posted by:
ummie_mirahaziq

collaboration of mamaeja & JarumJahitCollection :)
Kenapa saya suku blog mamaeja nie
" erm sebab blognyer..best n byk info..."
nk tau kat ner leh dpt GA ne leh klik kat sini
so gambar yg dipertaruhkan

nama my princess : nur amirah husna bt mohamad faizal
t.lahir: 12 oktober 2007
umur : 2 thn 7 bulan
nama ummie: nur azreen bt hamdan
email : ummie.reen3@gmail.com

story ttg gambar nie: gambar nie di ambil sewaktu kakak mira tgh bosan tgk ayahnyer main layang2 dekat ecopark bandar seri botani..ktorg mmg suka g kat sini coz boleh buat macam2 aktiviti family..


hr

alhamdulilah...

posted by:
ummie_mirahaziq

erm alhamdulilah terlekat ler satu giveaway ..giveaway yg di anjurkan dr blog my blue retro van

terima kasih pihak penganjur...

hr

BABY WITH SOOTHER OR FEEDING BOTTLE

posted by:
ummie_mirahaziq


herm nie contest dr pn nurul
syarat nyer cukup mudah.nk tau leh klik banner di atas
SYARATNYA sangat senang bagi mereka2 yang suke join contest mcm N.A.I ni.

1. Jadi FOLLOWER blog nyer

2. Buat ENTRY berkenaan dgn contest.

3. COPY banner di atas and letak kat side bar blog u all dengan link sekali la.

4. Upload SATU atau DUA gambar anak yang berumur in between 0-4 tahun dengan PUTING atau BOTOL SUSU atau KEDUA2NYA sekali pn boleh tp jgn lebih dua keping.

5. Sertakan sekali nama anak, tarikh lahir, dan email u all untuk dihubungi

6. Sila TAG kepada member2 anda yang ada anak..berapa TAG pn xkesah at least SATU

7. Dan last sekali JANGAN la lupa tinggal komen berserta linknya

so gambar yg dipertaruhkan

nama anak: Nur Amirah Husna bt Mohamad Faizal
T.Lahir : 12.10.07
email: ummie.reen3@gmail.com

Tag kepada

K.Sari Corner
mama tisya

t.tutup 6.6.2010



hr

Blue Van Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


erm nie giveaway dr blog eda..so jom ler join
giveaway ni di buat sempena pembuka baru blognyer..
mudah jer nk tau leh klik link nie
tarikh tutup 5 jun 2010

hr

Farrihin's 2nd Birthday Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


erm giveaway lg meh join ler mudah sgt
nk tau korang leh klik nie
tarikh tutup 31.5.2010

hr

MY WISH GIVEAWAY::503020

posted by:
ummie_mirahaziq

Giveaway ini bermula dari 30 april 2010 - 30 May 2010
from blog

Hadiahnyer...mmg best..kiter leh pilih sendiri berdasarkan wishlist kiter mengikut
RM 50,RM 30 N RM 20...so

RM 50 - Tudung Jenama Ariani/Hajaba
RM 30 - Barangan Doraemon
RM 20 - Aper alat make up la..cam lipstik ker..eyeshadow ker...Jenama tak kisah ler...

hope semua ini tidak membebankan cik yantz -yeem yerk....k thanks

hr

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers