Date
Breast Cancer Ribbon

MSG Contest kategori B

posted by:
ummie_mirahaziq

stickey mode

nie stickey mode..so kalu nk tau entry lain korang just scroll down jer..nie ader contest lagi..kalu nk tau lebih lajnjut klik link nie MSG Contest . Erm contest ni buat aku teruja tgk hadiahnyer...nak tau hadiahnyer...tada...tapi nie utk kategori B..kalu nk tgk hadiah utk kategori A korang g ler tgk kat link yg aku kasi tu..

~ BANGKOK 3 DAYS 2 NIGHTS for 2 person
+
~ Complimentary prize from MsG (Worth up to RM60)

****************************************************
2nd PRICE!!

~ Complimentary prize from MsG (Worth up to RM80)

nie ader slogannyer
“Saya suka melayari blog MsG kerana terdapat pelbagai jenis design kek cantik,unik dan pelbagai rasa kek.” Tidak melebihi 20 Perkataan

hr

3 Responses to “MSG Contest kategori B”

  1. een says:

    nadnye kalu awk nk join contest tu awk g kat link yg saya sertakan tu

  2. hai blogger2 semua,jom tolong vote utk Qasrina

    just type

    VOTE G02

    di entry dibawah ini..

    http://damiaqish.blogspot.com/2009/07/mari-mengundi.html

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers