Date
Breast Cancer Ribbon

Archive for 10/04/01 - 10/05/01

Beautiful Blogger Award

posted by:
ummie_mirahaziq


wah so suprise..td saje reround tgk blog kawan..tup2 ader org kasik award..from blog Fitrah Cinta (k.sari) wah t.q..t.q teruja nie...


~ Thanks & Link The Person That Gave U Da Award..
~ Pass Da Award Onto 15 Bloggers You've Recently Discovered & Think Are Fantastic..
~ Contact Said Blogs & Let Them Know They've Won Da Award..
~ State 7 Things About Yourself..

1- Thanks to blog fitrah cinta
2. Pass award pada:-
* Mamatisya
* Ibu addinasa
* Little Miss Chubby
* Mama ekal
* Mummy Ayu
* Byzura Razali
*myemyra
* My Alia
* sweetcraft4u
* Yatie Chomel
* ayu razak
* qaseh adam
* ayu hussien
* erin
* khairun

hu..hu..pada yg tak dpt tu maaf ler dia surh bg 15 jer..kalu leh bg semua semua ummie bagi..

7 perkara ttg diriku
- Ummie pada Mira dan Haziq
- seorang yg suka buat kejer sekali gus..tah ler..tak suka nk tangguh2
- suka bersukan tp dh kawin nie jrg ler plak..nk mulakan balik sukan nie
- suka buat peace biler tgkp gambar dr aku kecik sampai ke besar
- suka sangat Doraemon (sampai skrg pun dok kumpul brg doraemon)
- suka tanam pokok
- ader hati nak jd cikgu tadika..hu..hu...

ok tu jer....pada kawan yg di beri award terimalah award ini seadanya...




hr

saya nak Cadbury Chocolate - saya visitor yg ke 3333

posted by:
ummie_mirahaziq

saya visitor yg ke 3333..hu..hu..akhirnyer.....

hr

saya nak Cadbury Chocolate

posted by:
ummie_mirahaziq


erm..td aku dh terlepas satu contest so nk cuba yg nie mana tau dapat coklat free..yummy mmg suka coklat..
from blog nie ctnurkhijah...
senang jer just jadi visitor yg ker 3333..
so jom ar...

hr

Byzura Razali's Blog Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


jom join contest yg cukup simple nie
tarikh tutup: 23 April 2010
na tau lebih lanjut klik nie

sekiranya saya bertuah saya memilih
D: Daintiness Foodstuff Piano

sesuai utk anakku yg berdua tu..


hr

BE MY 19,099th VISITOR

posted by:
ummie_mirahaziq

ok nie simple giveaway from blog http://mamasygaina.blogspot.com/
jom join..carenyer senang jd jer pengunjung yg ke 19,099 blog nyer...
tapi kowang buat la sikit entry ttg blognyer k....

hr

Aktiviti sepanjang cuti2

posted by:
ummie_mirahaziq

So per program..hu..hu..lepak2 umah...n sambil tu aku menghias wall umh ngan wall deco yg di beli di lorken aritu..hu...huu..jom layan


nie kat cermin..jenuh ak aku nk design akhirnyer siap gak...nie lak ader balance dr sticker kat ats tu..so aku taruk kat sini lak..

so gmbar di bawah nie wall deco yag telah ku hias kan kat umh...
nie lekat kat dinding sebelum masuk toilet...
nie dlm toilet ku....nie kat kitchen kabinet ku...dulu taruk wall lain tapi adik koyakkan..hu..hu..tapi yg nie still masih bertahan..diaorang dah tak beani nk koyakkan...




hr

AKSi TePuNG GOMAK Si MaNJA - stickey mood

posted by:
ummie_mirahaziq

hu..hu..contest nie mmg best kebetulan der gmbar anak2 ku sedemikian ruper..hu..hu..
contest from fantaghirolynn
jom join tarikh tutup 14 april 2010
nak tau klik di sini

korang layan ler gmbor yg dipertandingkan nie..

aksi nie telah dirakam sesudah dia beradik nie selesai mandi..projek dijalankan secara bergotong - royong..adik tolong tabur bedak..kakak tolong sapu dekat muka..sabar jer hati ummie yg melihat...anak ummie...


nama : Muhammad Aqil Haziq dan Nur Amirah Husna
umur : 1 thn 3 bln & 2 thn 4 bln



hr

Amazing 10 Giveaway@TH Corner

posted by:
ummie_mirahaziq


giveaway from T.H Corner
Jom ler kawan2 sertainyer..ader 10 adiah utk dimenangi

Amazing 10 Giveaway @ TH Corner
BY


What can you win? The 10 items below!
  1. Hello Kitty photo frame from TH's corner
  2. Angel Necklace from My Kid Shopping
  3. Black Leather Deodorant from Twins Happiness
  4. The KFC Delivery Crew from Also Mommy
  5. Pooh photo frame from There is Happiness
  6. Prelove Eyeko Pink Polish nail polish from name sherry
  7. Prelove Eyeko Pretty Polish nail polish from heart random
  8. Eye mask from lurvertyhing.com
  9. Eye mask from isherrygo.com
  10. Mask from That Blog 4 Me

giveaway ends on 12 April, 2010 at 11 pm.

hr

Birthday Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq



ni giveaway sempena birthday owner nye yg ke-24..per pun happy birthday to u
terima ler kek sumbangan ku ini..hu..hu..comey tak?

hadiah laks???
persembahan nyanyian dr band terkenal

aper pun jom kawan2 kiter join contest nie..sambil wish kat tuan empunya blog...
nak tau cmaner nk join klik nie
tarikh tutup lak: 11 April 2010
per lagi jom join..

hr

Atiqah sweet giveaway stickey mood until 9.4.10

posted by:
ummie_mirahaziq


"Hai kawan-kawan! jom sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY. hadiahnya satu kotak yang mengandungi 9 biji hand-made chocolate yang dibuat oleh Sweet Brown! Coklatnya sedap tau! Jadi apalagi, jomlah kita sertai ATIQAH SWEET GIVEAWAY di http://pepelungu.blogspot.com..JOM-JOM!"!"

nk tau carenyer mudah jer...klik nie
t.tutup: 9.4.2010

hr

Produk Al-Baroqa -stickey mood

posted by:
ummie_mirahaziq

Harga :RM20.00

Khasiat Produk:

Meningkatkan tenaga dan kekuatan badan melawan penyakit.
Dapat mengurangkan risiko mengidap kanser.
Dapat mengurangkan kolestrol dan menguatkan jantung.
Mengawal kandungan gula dalam darah
Dapat meningkatkan fungsi dan keupayaan seksual.
Melegakan sakit kepala , pening dan stress.
Dapat melegakan insomnia dan tidur yang lebih nyenyak.
Dapat melegakan lenguh-lenguh badan dan sendi.
Sajian:
1 sachet 2 kali sehari.


Harga RM35.00 - must try...

Khasiat Produk:
Memberi tenaga luaran dan dalaman.
Melancarkan perjalanan darah.
Membuang toksik/racun melalui perkumuhan.
Seimbangkan gula dan garam dalam darah.
Sesuai sebagai minuman kesihatan tambahan.
untuk pesakit kencing manis, darah tinggi,gout, buasir dan lain-lain masalah kesihatan.
Dos pengambilan:
Bancuh 1 sudu besar campur 1 cawan air ( 2 x sehari .

Harga RM20.00

Membantu mengurangkan sakit sendi, lemah badan.
Menghilangkan masalah senggugut , keputihan dan kitaran haid yang tidak teratur.
Dapat meningkatkan tahap seksual wanita.
Dapat melancarkan perjalanan darah serta memejalkan payudara dan punggung yang mengendur jika diamal berterusan.
Menguatkan sistem peranakan , melambatkan proses monopous dan awet muda.
Meningkatkan kekuatan badan melawan risiko penyakit.
Dapat mengurangkan risiko mengidap kanser.
Memelihara , mengetatkan dan menegangkan tisu faraj agar sihat semulajadi.
Menyembuhkan luka-luka dalaman selepas bersalin.
Melicinkan dan memelihara kulit.
Sajian:
1 sachet 1 kali sehari.
Terus diminum/Boleh dicampur dengan air.


Harga RM16.00
Good Produk tau....baik utk baby jugak

Rawatan Batuk melalui:
Kaedah Herbaterapi&Aromaterapi untuk kanak-kanak & dewasa.
Menggunakan konsep DWI-RAWAT : Kelebihan Herba dan Aromaterapi serta DOA.

Kegunaan:
Dapat melegakan batuk yang teruk dengan cepat (sapu pada leher,dada dan sedut bauan aromaterapi.
Dapat melegakan sistem pernafasan.
Dapat melegakan masalah resdung (sapu pada dahi & keliling hidung.
Boleh digunakan bagi mereka yang mengidap penyakit asma dan lelah (sedut bauan dan sapu).
Boleh digunakan untuk menghilangkan rasa mengantuk (sapu pada muka dan bilas dengan air)& pening kepala.
Melegakan masalah sengal-sengal sendi dan anggota badan(sapu).
Boleh disapu untuk merawat luka-luka kecil.
Dapat menghilangkan masalah tidur berdengkur(sapu pada dada,leher dan sedut bauan aromateraphy sebelum tidur).

Harga RM20.00

Khasiat Produk :

Meningkatkan kekuatan hafalan.
Dapat menghilangkan rasa keletihan dan mengantuk.
Membantu meningkatkan tenaga dan kekuatan badan melawan penyakit
Memelihara kesihatan tubuh badan dan kecantikan.
Satu pemakanan yang sesuai bagi ibu yang mengandung.
Mengelak daripada cacing perosak dalam perut.
Kaya dengan protin, serat, vitamin A dan C, zat mineral atau galian seperti besi, kalsium, sodium dan potassium
Membekalkan tenaga yang diperlukan oleh badan, sangat baik untuk buah pinggang Mempertingkatkan sistem imunisasi badan.

Sajian:
2 sachet sehari.
Terus diminum/Boleh dicampur dengan air

hr

Contest ker lucky draw ?

posted by:
ummie_mirahaziq

Contest from blog http://qistina-collections.blogspot.com/
Jom join..klik link di atas
Tarikh tutup penyertaan 1st April 2010.

hr

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers