Date
Breast Cancer Ribbon

MamaPayish Giveaway Contest

posted by:
ummie_mirahaziq

utk kali ke 3..contest lagi...sajer menghabiskan masa2 yg ada...so hadiah kali nie pun CD gak..erm..suker2...so kalu yg nk tau cammaner nk join korang leh klik link nie mamapayish atau gambar kat side bar tu..mamapayish buat contest sempena birthday mamapayish pada 29 Julai 2009 nie..so pada yg berminat nak join leh klik link di atas tu..atau kat side bar gambar tu.

Nama : Nur Amirah Husna bt. Mohamad Faizal, umur 2 tahun
dialaog nyer " alamak!! ummie kakak luperla nak tanggalkan puting nie..dah tak cute..he..he.."

jawapan utk soalan yg diberi
2 soalan wajib:
i) kenapa anda harus mendapat mamapayish giveaway ni??
jawapannya: kerana hadiahnya memang berguna untuk si manja saya dan dapat menambah koleksi CD di rumah dan kakak n adik dapat menggunakan CD bersama-sama, dan ummie teruja tengok cartoon bag tu...cantik sangat kalu dapat..

ii) apa yang anda tahu pasal blog online mamapayish?
jawapannya : blognya baru di rasmi bulan julai, banyak ilmu mengenai Cloth Diapers..




hr

One Response to “MamaPayish Giveaway Contest”

  1. nadnye says:

    kita belum load lagi gambar.. nak masuk jugak..

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers