Date
Breast Cancer Ribbon

Romantic & Loving Couple Contest

posted by:
ummie_mirahaziq

Erm..contest lagi nie...erm..asyik join jer..buat maser nie satu pun tak kena..tapi tak kisah janji hantar penyertaan kan..so pada kawan yg nk join contest nie korang leh join contest nie..erm..sempena 3rd anniversary mama tisya n hubby...so korang leh join contest nie..nak tau lebih lanjut leh ker link nie http://mamatisya.blogspot.com/2009/07/romantic-loving-couple-contest.html


  • Nama anda & pasangan : Nur Azreen bt. Hamdan n my lovely husband Mohamad Faizal B. Kasim
  • Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni : 20 Disember 2006 & 3RD anniversary (sameler kiter celebrate anniversary)
  • Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu :
Gambar nie di ambil awal tahun dulu tak ingat tarikhnye..lokasi..he..he.. kat umah. Gambar nie dipilih sebab nak tangkap kat lokasi yg cantik2 belum berpeluang lagi,so tangkap kat rumah ler ..n gambar nie di ambil pagi sebelum aku n my hubby g kejer..so sweet tau..

hr

3 Responses to “Romantic & Loving Couple Contest”

  1. ok dh view cuma link utk tajuk contest tu sila semak balik ye


    **pls vote for me di http://sereniety.blogspot.com/ utk Breastfeeding Photo Contest 2009 tq..my code BPC20 - Aimi Shalfarina aka mama tisya

  2. ok dh view..good luck..jgn lupa tlg vote utk mama tisya..tq

  3. nk tukar gmbr ye..bole sila inform ye kalo dh tukar gmbr br...nanti jgn lupa vote utk mama tisya..tq

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers