Date
Breast Cancer Ribbon

KhairunCraff Giveaway - Stickey Mood

posted by:
ummie_mirahaziq



Hadiahnya ialah car sign..
stickey mood until 31.01.10

Contoh car signage, eperti di atas...cantik kan..
Hadiah untuk dua orang je..Sape la yang bertuah tu kan..Adakah diriku ini kah...
Tamat giveaway ni 31 January 2010..


Step yang perlu :
1) Jadi follower KhairunCraff

2) Link kan blog KhairunCraff dalam blog list korang..

3) Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni..jangan lupa letak pic giveaway atas tu sekali..pic yg car sidn tu tak yah ler..tu aku yg letak..nk tunjuk cth then, letak link http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html
kat post tu ye..

4) Copy pic kat atas tu, dan letak jugak kat side bar blog korang..biasa orang guna html kan..ni kira korang add image la kat ruang "Add a Gadjet" yg edit layout tu..pastu link image tu dengan link ni http://khairuncraft.blogspot.com/2009/12/first-giveway-khairunkraf.html

5) Tinggalkan comment kat post ni, link yang korang dah buat post pasal giveaway ni..

-sekali dengan word yang nak letak kat car signage tu (MAX 3 WORDS, tapi jangan panjang sangat tau..nanti jadik kecik plak tulisannya)
-request warna sekali ye (colour available : pink, yellow, orange, red, purple)
EG:
SUKEMAKAN nak join giveaway!
Word : Baby on Board
Warna : Pink

6) Penganjur akan update dari masa ke masa orait!..


Pemenang dipilih secara undian.

hr

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers