Date
Breast Cancer Ribbon

Catlina Cat Calender Giveaway

posted by:
ummie_mirahaziq


Erm nie giveaway yg mudah n simple dr pn.catlina
Syarat2 dia mudah je...

1.Tak perlu buat blog entry (tapi dialu2kan).
2.Tak perlu jadi follower (dialu2kan juga).
3.Cuma tampal banner di atas pada side bar anda, di atas sekali supaya senang sy nampak. Linkkan ke blog ini.Kalau ade iklan Nuffnang kat side bar tu, letak kat bwh nuffnang ye..:)
4.Bila dah siap, tinggalkan permalink anda di bhgn komen entry ni..(link entry tersebut ye).
5.Itu saja..2 orang pemenang akan ditentukan dengan Random.org.

Tarikh tutup : 18 Januari 2009

hadianyer...sebuah kelender kucint..wah comeynyer...

hr

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers