Date
Breast Cancer Ribbon

STICKEY MOOD - CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER

posted by:
ummie_mirahaziq

INI STICKEY MOOD SO KALU NK TAU LEBIH LANJUT LER SCROLL DOWN

Hai..kawan2..erm aku join lagi contest..kali nie di anjurka oleh http://ecatir.blogspot.com/ erm.. tarikh tutup 14 Ogos nie..so korang sempat lg nak tempek gambar korang..

Syarat Penyertaan:
Seperti kat bawah nie
  • Menjadi FOLLOWER di blog ecatir - dah jadi dah
  • Nyatakan LINK blog ini dekat entry memasing - dah link dah
  • Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE .. senang nak semak balik nanti.. - ok roger
erm jadi gambar yg di pertaruhkan..wah malunyer nk tunjuk...nie first time make up cun giler(akukah yg perasan) tada...

before
After

erm..ok ker penganjur...d terma ker penyertaan ini

disertakan juga pic yg telah di gabungkan bersama...
so gambar sebelum make up tu di ambil di opis saya la..sememang nyer saya nie jarang make up..n memang susah ler nk make up g opis pun kekdg buh lipstik jer...ha..gambar selepas tu di ambil pada hari perkahwinan saya n raser tak dapat dah make up cam tu..wah teruja tul time tu firsti make up cun gila(perasan tul)


hr

3 Responses to “STICKEY MOOD - CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER”

  1. HEMY says:

    uii..susah contest ni..kami laki yg tak makeup camne?huhu..apa pn goodluck!!!

  2. hai.ive followed u..now jom follow my blog shop selling baju2 dsb..http://amyamyshop.blogspot.com

  3. IdzaRis79 says:

    mmg cun...
    kalah erra fazira...

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers