Date
Breast Cancer Ribbon

My-Giveaway 1st ever GIVEAWAY CONTEST !!!

posted by:
ummie_mirahaziq

wah give away lagi..so kawan nie blog nie memang best byk tul korang leh tgh giveaway or contest..nak tau kat maner? di sini la.. http://my-giveaway.blogspot.com/
kalu korang nak join g jer link tu...erm tarikh tutup dh dekat

erm nie giveaway dr penulis blog tu sendirik..senang sangat..byk lak tu giveaway nyer...tapi kena pilih salah satu ler..antaranyawah teruja gak..dapat hadiah free nie..so setelah difikir2kan aku nak yang ini tu yang bawah tusebab saya perlu menang yang ini kerana ari tu terlepas untuk kumpul koleksi yang ini..so dapat satu pun jadilah..pastu memang suka james bond nie..tu la kalu duit banyak leh beli nie tapi kalu dpt kereta hiasan pun takper la...erm tujelah...tapi seronok tul kalo dapat keta nie..wah..saper nak kasik..cun tul...

hr

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers