Date
Breast Cancer Ribbon

Contest Pasangan Seiras

posted by:
ummie_mirahaziq

salam ramadhan semua..nie der contest lagi..meh jenguk..masuk nie dh berape byk dh tapi suker join punyer pasai...so nie contest anjuran miezaniera

syarat nyer senang jer..

1. Terbuka kepada semua blogger malaysia dan antarabangsa
yang memiliki wajah seiras dengan suami/isteri, adik beradik atau kawan2.

2. Upload gambar seiras anda (nyatakan nama anda dan pasangan)
dan tinggalkan link nya di entri ini.

3. Juga letakkan link contest ini di entry korang ye. Tkde link tk Qualified ok.
copy je ni--> http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html


Ha..senang kan syaratnya..so kalu korang rajin korang leh gak..tambah yg ini lak..
4. Banner tu sapa yg rajin, letak la kt sidebar blog korang, kalo yg malas tu,
tak yah la letak.
5. Pastu letakkan link http://miezaniera.blogspot.com/ di blog list anda.
6. Lastly, be follower ;D


jd gambar yg dipertaruhkan...
.
.
.
.
.
.
.My Name: Nur Azreen bt Hamdan
My Lovely Husband : Mohamad Faizal b. Kasim

Erm.agak2 korang same ker muka ktorg..aku rasa same...mana tau ada rezeki menang taruk gambar nie..he..he..

hr

3 Responses to “Contest Pasangan Seiras”

  1. salam...k dh view..gud luck een;D

  2. Joanna says:

    macam mana buat link tu ye

  3. een says:

    buat link yg mana joana?

Leave a Reply

Tetamu yg melawat

counter website design
Provided by website design companies guide.

meh ler rajin2 klik

Dikuasakan oleh Blogger.

Followers